Prva stran | Zasebnost uporabnikov | Pomoč
 

Prijava novega uporabnika

Jupsline je brezplačen spletni servis, namenjen strokovnemu informiranju in trajnemu strokovnemu izpopolnjevanju slovenskih zdravnikov, študentov medicine in drugih strokovnih sodelavcev v zdravstvu. Po predhodni prijavi je dostopen vsakemu uporabniku Svetovnega spleta. S prijavo boste pridobili dostop do seznama strokovnih spletnih virov, ki smo jih skrbno izbrali in razvrstili po strokah klinične medicine, do dnevnih informacij o novostih iz strokovne literature in s strokovnih srečanj doma in po svetu ter do strokovnih člankov iz tujih in domačih strokovnih revij. Sproti boste obveščeni o vsebini nekaterih splošnih medicinskih revij, o domačih in tujih strokovnih srečanjih in o drugih strokovnih informacijah, ki bodo dosegljive skozi Svetovni splet. O vseh pomembnih novostih in vsebinskih spremembah naših spletnih strani je mogoče v rednih časovnih presledkih prejemati tudi obvestila po elektronski pošti.

Uporaba spletnega informacijskega servisa Jupsline je popolnoma brezplačna. Podatkov, za katere vas prosimo ob prijavi, ne bomo posredovali tretjim osebam pod nobenimi pogoji. Potrebujemo jih kot povratno informacijo o naših uporabnikih in njihovih strokovnih interesih, ki nam bo omogočala razvoj spletnih strani in zagotavljanje vsebine po meri uporabnika. Če imate v zvezi s tem dodatna vprašanja ali pomisleke, preberite stran Spoštovanje zasebnosti uporabnikov ali zahtevajte dodatna pojasnila na info@jupsline.net.

 
Prosimo vas, da natančno izpolnite obrazec za prijavo. Polja označena z zvezdico (*), so za prijavo obvezna.
Strokovni naziv:

*Ime:
*Priimek:
*Uporabniško ime:
*Geslo:
*Ponovitev gesla:
Izberite uporabniško ime in geslo, s katerima se boste ob ponovnem obisku prijavili v Jupsline. Geslo naj bo dolgo najmanj 5 in ne več kot 10 črk in lahko zapomljivo. Predlagamo vam, da si izberete preprosto geslo, ki naj ne bo enako kot tisto, ki ga uporabljate za dostop do elektronske pošte ali drugih zasebnih storitev Interneta. Pri vnosu gesla pazite, da boste obakrat vtipkali enako geslo. Če se vnosa ne bosta ujemala, boste morali postopek ponoviti. Predlagamo vam, da v uporabniškem imenu in geslu ne uporabite črk č, š ali ž.
*Poklic:
Ustanova:
Kraj:
*Elektronski naslov:
*Spol:   M   Ž
*Leto rojstva:   19
Področja, ki vas zanimajo (izberete jih lahko poljubno število):
  Alergologija in imunologija
  Anesteziologija
  Dermatologija
  Družinska medicina
  Endokrinologija
  Fizikalna medicina
  Gastroenterologija
  Geriatrija
  Ginekologija
  Hematologija
  Infekcijske bolezni
  Interna medicina
  Kardiologija
  Kirurgija
  Medicinska onkologija
  Nefrologija
  Nevrokirurgija
  Nevrologija
  Nuklearna medicina
  Oftalmologija
  Ortopedija
  Otolaringologija
  Pediatrija
  Plastična kirurgija
  Pljučne bolezni
  Porodništvo
  Preventivna medicina
  Psihiatrija
  Radiologija
  Reprodukcijska medicina
  Revmatologija
  Kirurgija - Srčnožilni sistem
  Torakalna kirurgija
  Travmatologija
  Kirurgija - Trebuh
  Tropska medicina
  Urgentna medicina
  Urologija
O novostih v strokovni literaturi in zanimivih spletnih virih z vaših interesnih področij ter o vsebinskih novostih na spletnem servisu Jupsline vas bomo občasno obveščali po elektronski pošti. Če te pošte ne želite prejemati, lahko to možnost izključite s klikom v kvadratek levo. Možnost izključiti prejemanje obvestil po elektronski pošti (in spreminjati druge podatke) boste imeli tudi po prijavi.